I wish… TAG

Een tijdje geleden las ik deze tag bij Team Confetti. Een tag waarbij we flink mogen fantaseren en wegdromen. Dit is wat ik wens!

Als je alles zou mogen zijn, wat zou dan je droombaan zijn?

tumblr_nk10nifd8a1r0eo86o2_540

Nou zeg, in het echt leven weet ik al niet eens wat ik zou willen zijn, laat staan als alle optie open liggen.

Maar het eerste waar ik aan dacht is achtergrondzangeres bij een beroemde zangeres zoals Beyonce of Taylor Swift. Want dan kan je lekker avond zingen (leuke bijkomstigheid is dat ik dat dan ook goed kan natuurlijk!), een beetje met je vingers knippen en leuke choreografietjes dansen en de wereld rondreizen.

Tja, ik heb een zwak voor achtergrondzangeressen.

Taylor-Swift-on-the-Late-Show-With-David-Letterman

Als je een superoverdreven luxe iets zou mogen aanschaffen, wat zou het dan zijn?

Een eigen huis met een eigen keuken met een echte oven, waar ik alles precies alles neer kan zetten waar ik het zelf wil. Tja, voor de meeste mensen is dit realiteit, maar ik droom er elke dag van.

Om het nog een beetje superoverdreven luxe te maken, mag dat huis ook wel in Londen staan.

Als je een dagje op zou mogen trekken met een film/serie karakter, wie zou dat dan zijn?

Leslie Knope uit Parks and Recreation. Omdat ze zoveel energie heeft en overal voor 200 % voor gaat.  Ik zeker weet dat ze een dag zal plannen propvol met allemaal dingen die ik leuk vind en dingen waarvan ik nog niet wist dat ik ze leuk vind. Een dag om nooit te vergeten. En waarschijnlijk krijg ik dan na afloop een compleet fotoboek van de dag en een mixtape om het altijd te kunnen herinneren.

tumblr_ll4e587J0h1qzm2geo1_500

Als je een locatie mocht uitkiezen waar je eindeloos naartoe geteleporteerd zou kunnen worden, waar zou dat dan zijn?

Nieuw-Zeeland! Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me zo’n prachtig mooi land! En bovendien kan ik dan hangen met Haley, die ik nu heel erg mis.

En, hier is over nagedacht, de seizoenen zijn daar natuurlijk andersom. Dus als ik het hier te koud krijg ga ik daar even snel wat zon oppikken en weer opwarmen. En andersom!

Oh ja, en Hobbits natuurlijk.

Als je iets door zou kunnen blijven eten, zonder er dik of misselijk van te worden, wat zou het dan zijn?

Pannenkoeken! Ik wil namelijk altijd een pannenkoek met kaas en een met stroop en een met suiker en kaneel en dan zit ik eigenlijk al bijna vol. Maar dan lust ik er ook nog wel een met jam, en een met vlokken en een met appel en een met citroen en een met ijs en dan nog een met stroop om het af te leren.

Als je een angst van jezelf van je zou mogen wegnemen, welke zou dat dan zijn?

De angst om te kunnen zeggen als het niet goed gaat. Meestal is het wel mooi weer bij mij, maar soms speel ik het een beetje. Maar meestal vind ik waar ik mee zit dan niet belangrijk genoeg, of ik vind dat ik me aanstel of ik wil niet de sfeer verpesten ofzo. Dus dan hou ik het maar voor me. Echt niet zo fijn soms.

Wat een serieuze vraag ineens zeg, snel verder!

Als je een superpower zou kunnen hebben, welke zou dat dan zijn?

Het lijkt me nou zo ongelooflijk ga dat af als je naar het buitenland gaat, je na 5 minuten luisteren vloeiend wordt in de taal die ze daar spreken. En dat je vrienden dan echt zoiets hebben van: Yo, Marcella, ik wist niet dat je Russisch/Chinees/Zoeloe kon spreken?

Nee ik ook niet, maar nu wel!

Als er een band weer bij elkaar zou komen en een prive concert bij jou thuis zou kunnen geven, wie zouden dat dan zijn?

Queen. Met Freddie Mercury natuurlijk. Soms kijk ik wel eens oude concerten van Queen en dan wordt ik echt een beetje verdrietig omdat Freddie er niet meer is. Wat een geweldige zanger en entertainer was dat. Het is zo’n gemis. Dat niemand hem ooit meer live kan zien.

Dus dan heb ik natuurlijk ook spontaan een hele grote achtertuin en gaan we met z’n allen even terug naar de jaren ’80 met een geweldig Queen concert.

Als je elk dier als huisdier zou mogen hebben, welk dier zou dat dan zijn?

Ik ben geen huisdieren mens, maar een tamme raaf lijkt me wel wat. Raven komen niet voor niets zoveel voor in fantasy boeken en sprookjes. Het zijn hele intelligente vogels. Dus een raaf. Die leeft dan gewoon buiten, maar komt als ik hem roep.  Voor als ik indruk wil maken op iemand, of een postbode nodig heb.

Klaar!

Wat een leuke tag om in te vullen was dit zeg! Maar wel moeilijk om overal maar één antwoord op te geven. Wil je de tag ook doen, kijk dan even hier!

Ps. Je kan nog tot en met 21 maart mee doen met de winactie. Ga snel kijken!

3 gedachtes over “I wish… TAG

  1. YO Marcella,
    My amazing Samsung S4 translates your pages for me in seconds, which is great. However sometimes the translations really do not make sense, ha ha! I manage to understand at least 95 percent of your stuff…so it’s not that bad I guess 🙂 Anyway, definitely understood that you would love to come to NZ one day and visit me- YAY!!! I liked the Queen wish too 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s