Wat ik kreeg van Sinterklaas

DSCN3805

Gisteren avond vierden ik samen met m’n ouders en m’n zus Sinterklaas. We hebben bij ons thuis niet echt een Sinterklaas traditie. We hebben de afgelopen jaren al vanalles gedaan, surprises, gedichten, dobbelspellen. Met het gezin of ook met andere mensen erbij. Dit jaar besloten we het eenvoudig te houden en iedereen zou voor iedereen één kadootje kopen.

We hadden lekker zelf Spaanse tapas gekookt, we moesten natuurlijk wel een beetje in de Spaanse sferen blijven en de avond werd dus gevuld met kadootjes uitpakken en eten en kadootjes uitpakken en eten enzovoorts.

De Sint nam natuurlijk een letter voor mij mee, de S van snoepkont. En hij reed ook nog speciaal naar Veghel om daar echte Krollen te halen. Lekker!

DSCN3800

Jaa!! De echte Team Confetti feelgoodbox! Ik wist eigenlijk al wel dat ik deze zou krijgen. De Sint werd stapelgek van al m’n berichtjes en reminders over wanneer de box in de verkoop zou gaan..

Van de inhoud werd ik in ieder geval heel blij! Binnenkort zal er op Team Confetti bekend worden gemaakt wat er precies allemaal in zit. Ik laat voor nu nog even een sneak preview zien van het vrolijke pakpapier en tape.

DSCN3801

Superleuk toch?!

DSCN3802

En ik kreeg deze Toet & Taart kalender. Een jaarkalender met voor elke dag een nieuw recept voor, je raad het al, toetjes en taart. Ik vind het zo leuk dat het allemaal recepten zijn van vrienden, familie, collega’s en fans van de makers van deze kalender. Dus er zit echt van alles wat tussen, van uitgebreide taarten tot gewoon ananas met slagroom. Ik moet me wel een beetje inhouden en niet nu al alle recepten door te bladeren.

DSCN3803

Dit is het toetje van vandaag!

DSCN3804

Als laatste dit prachtige kookboek. Deze staat echt al jaren op m’n verlanglijstje, dus ik ben er natuurlijk superblij mee! Toen ik nog in Londen woonde ging ik dit boek al regelmatige bewonderen in de boekhandel. Sinds dit jaar is hij ook in een Nederlandse vertaling verkrijgbaar en hij bleef  elke keer maar lonken. En nu heb ik ‘m dus! Ik zal waarschijnlijk nog wel een keer een uitgebreide review van dit boek schrijven. Eerst maar eens wat recepten proberen!

En dat was ‘m! Dankjewel Sinterklazen, wat een fijne kado’s kreeg ik weer dit jaar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s