FoodWeLove Box

DSCN3192

Ik heb laatst een FoodWeLove box besteld. Ik zal even een korte uitleg geven over wat dit precies is. Elke maand brengt FoodWeLove een nieuwe box uit. Het is altijd gebaseerd rondom een bepaald thema en de box is dan gevuld met zo’n 7/8 producten die bij dat thema passen. Je kunt een abonnement nemen, dan krijg je iedere maand een nieuwe box thuis gestuurd. Of je kunt een box los bestellen, dat is wat ik heb gedaan.

Elke maand komt er voordat de nieuwe box uit komt een sneak preview. Dan wordt het thema van de box bekend gemaakt. Ik bestelde een van de oudere boxen. Hiervan staat de complete inhoud al wel op de site, maar ik heb deze bewust niet bekeken, omdat ik juist de verrassing van het uitpakken zo leuk vind.

DSCN3191

Ik wilde eigenlijk een doos bestellen met als thema bakken, maar die was helaas net uitverkocht. Maar toen viel mijn oog op de East meets West box. Een doos die geinspireerd was op het Midden-Oosten. Ik ben dol op de recepten van Yotam Ottolenghi, dus deze box sprak mij erg aan.

Zo ziet de doos er uit als je hem open maakt. Er zit een brief bij waarin alle onderdelen van de box worden beschreven, waar het vandaan komt en wat je er eventueel mee kan doen. Ook zit er een flyer bij waarin nog eens uitleg word gegeven over het concept van de box.

DSCN3202

En dit zit er dus in de box. Hier kun je nalezen wat het allemaal precies is. Ik ben er echt hartstikke blij mee. Het is echt een feest om open te maken. De dadels heb ik meteen opgegeten, heerlijk! En gelijk alle potjes open gedraaid en er aan gesnuffeld. Wat zitten er bijzondere dingen in! En gelukkig ook zeker ingrediënten die ik bij het bakken kan gebruiken.

De box voelt echt als een soort kerstpakket (die ik nooit krijg..), maar dan kun je ‘m bestellen wanneer je maar wilt. Ik denk dat ik zelf niet snel een abbonement zal nemen, omdat niet elke thema mij aanspreekt. Deze maand is het thema bijvoorbeeld BBQ, daar heb ik niet zo veel mee. Maar dat je dus box dus ook los kan bestellen vind ik heel erg leuk en ik denk dat ik dat ook vaker zal gaan doen.

De website van FoodWeLove vind je hier.

 

3 gedachtes over “FoodWeLove Box

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s