10 redenen waarom ik mij echt niet ga opgeven voor The Great British Bake-Off

tumblr_msxjz2iBv31rg0r48o1_500

Het is weer zo ver! GBBO is weer begonnen! Mijn favoriete programma van het jaar is weer op de buis. We zijn inmiddels al weer twee afleveringen verder en wat worden we toch weer verwend. Ik vind echt dat de deelnemers dit jaar heel goed zijn, ik heb superveel lekkere dingen voorbij zien komen en de flauwe grapjes zijn weer niet aan te slepen.

Soms vragen mensen wel eens aan mij of ik niet mee zou willen doen aan GBBO. Mij lijkt dit niet zo’n goed idee, en hier zijn tien redenen waarom niet..

DSCN3188

1. Hoe goed m’n idee ook was en hoe lekker het ook smaakt.. Als ik iets maak wat meteen in duizend gruzelementen valt zodra ik het aansnijd, is het niet goed!

DSCN3176

2. Ik laat m’n chocolade nog net iets te vaak aanbranden. Ja, zo ziet verbrande chocola er dus uit.

DSCN2634

3. Ik laat soms dingen in de oven staan die toch echt niet in de oven kunnen…

maryberrybitchface

4. Stel dat je vrolijk vertelt wat je gaat maken en je krijgt die blik van Mary Berry.. Die blik die zegt dat wat je doet echt niet goed is, maar je kan er nu toch niets meer aan doen. Ik denk dat ik er niet tegen zou kunnen.. Of als Paul Hollywood zegt: Yeah, good luck with that. Nou dan weet je al hoe laat het is.

DSCN1913

5. Een halve cake is geen cake..

DSCN1793

6.. Ze vinden het bij GBBO altijd heel belangrijk dat al je koekjes of cakejes of wat je ook bakt, er allemaal hetzelfde uit zien. Tja, niet echt mijn sterkste kant..

maryberrybitingintothings

7. Ok, even serieus nou. Elke keer als Mary Berry een hap neemt van iets ben ik ergens bang dat ze ter plekke dood neer gaat vallen. Echt, ik zou daar elke keer een beetje zenuwachtig voor zijn. Stel ze neemt een hapje van je taart en ze stikt er in?

DSCN1567

8. Voor het in elkaar zetten van je “3D biscuit structures” heb ik toch echt wel minstens 3 paar handen nodig… Ik was heel erg onder de indruk van de bouwwerken die ze in de afgelopen aflevering hebben gemaakt.

9. Er is altijd die angst dat je je baksel laat vallen. Vooral als ze met hun showstoppers naar voren moeten lopen is echt het meest zenuwslopende moment..

tumblr_mtnrpfVKbp1rg0r48o1_500

10. Maar de belangrijkste reden? Ik denk dat ik zou vergeten dat het een wedstrijd was en alleen maar flauwe grapjes zou maken met Mel & Sue.

tumblr_mwkncxm5KH1t0jzu0o1_500

Een gedachte over “10 redenen waarom ik mij echt niet ga opgeven voor The Great British Bake-Off

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s