Even bijkletsen

Zo. Dat is weer een poos geleden zeg! De laatste weken zijn zo vol geweest met voornamelijk leuke dingen, dat het bloggen er een beetje bij in is geschoten. Dus vond ik het nu wel leuk om even een update te doen. Ik kon natuurlijk wachten tot zondag, want dan doe ik meestal mijn persoonlijke posts. Maar het was al zo lang stil hier dat ik het liever nu doe.

Ik ga vertellen over wat ik de afgelopen weken allemaal heb gedaan, met een paar foto’s! Wees gewaarschuwd dus, het wordt een flinke post.

Eerst ging ik op vakantie. Samen met m’n zus deed ik een rondreis door de Baltische staten. We begonnen in Litouwen en gingen zo via Letland naar Estland. Daarna ging ik zelf nog een paar daagjes naar St. Petersburg en via 1 dagje Stockholm weer naar huis.

DSCN2679

We gingen toeristje spelen in elke stad

DSCN2962

DSCN2714

Avonturen beleven op het water..

DSCN2767

… en in de bossen.

DSCN2901 (2)

We hadden heerlijke dagjes aan het strand (Het was niet overal zó rustig, dat komt omdat we bij het verkeerde strand waren, maar dat is weer een heel ander verhaal.)

DSCN2941

Met prachtige zonsondergangen.

DSCN2873

En natuurlijk hebben we ook nog  heerlijk gegeten.

DSCN2735

Het was echt een heerlijke vakantie en we hebben er super van genoten. Ik vind het zo fijn om op reis te zijn en nieuwe dingen te zien en leuke mensen te ontmoeten. Ik had nog wel even door willen gaan. Ik kan de Baltische staten ook echt aanraden. Zoals je ziet hebben we van allerlei verschillende dingen gedaan en ik heb me geen moment verveeld. DE steden zijn leuk en de natuur is prachtig. En ook niet onbelangrijk: vooral in Litouwen en Letland was alles lekker goedkoop. En we hebben ook heerlijk weer gehad, in 2½ week maar één regenbuitje. Het is dat ik ook nog zoveel andere landen en steden wil zien, anders zou ik zeker snel weer terug willen gaan.

Eenmaal terug van vakantie hoefde ik niet lang te wachten tot de volgende feestelijke gebeurtenis, namelijk het Feestje van deze twee schatten

IMG_9545

Kijk nou wat een vrolijkerds!

IMG_9734

Schijnbaar zei ik 8 jaar geleden dat ik verliefd was op hoe verliefd ze zijn. En dat is eigenlijk nog steeds zo! En wat is het dan toch supertof als je dat dan een hele dag mag vieren! En dat je er dan met iedereen van kan genieten!

IMG_9923

En dat je dan je mooiste jurkje aan mag en gezellig kan bijkletsen met vriendinnen, dat maakt het natuurlijk alleen nog maar leuker.

IMG_9750

Hier moet ik heel hard lachen, want het enige wat ik moet doen is m’n handtekening zetten. Nou, als er iets is wat ik niet heb is het wel een handtekening… Maar ze zijn er ingetrapt, haha!

Een paar dagen later kreeg ik bezoek uit Londen. Vanessa kwam een weekje bij me logeren.

DSCN3108

Het is alweer een jaar geleden dat ik haar zag en dus hadden we genoeg gespreksstof. Ik mis de etentjes en gesprekken die we in Londen hadden en ik mis ook Haley en Jennifer die inmiddels aan de andere kant van de wereld zitten. Het was heel fijn om even een weekje samen leuke dingen te doen en bij te kletsen.

DSCN3112

En een mooi excuus om toerist in eigen land te spelen!

Nu begint het normale leven weer, over een paar daagjes weer aan het werk en ik mag ook weer hard aan de studie. Gelukkig word ik de komende twee maanden elke ochtend stipt om 7 uur wakker gemaakt door bouwvakkers die met veel machinaal geweld het gebouw aan het opknappen zijn…

Ook ikbakerietsvan gaat weer op de oude vertrouwde manier verder en jullie kunnen weer iedere donderdag een nieuw recept verwachten en hopelijk ook regelmatig andere dingen tussendoor!

Het is inmiddels echt een hele lang post geworden, maar toch hoop ik dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik vind het vooral heel fijn dat ik de afgelopen weken zoveel leuke dingen heb kunnen doen en dat ik zoveel lieve mensen ken met wie ik dat kan delen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s