Zeven Zaken op Zondag #10

IMAG24811. Gisteren was ik hard aan de studie tot ik ineens deze foto kreeg doorgestuurd. Of we taart wilden komen eten. Nou, dat laat ik mij natuurlijk geen anderhalf keer zeggen. Hij was echt heerlijk! En behoorlijk heftig. Dankje Iris, voor de taart en mijn excuus om even achter de studieboeken vandaan te kruipen.

2. Het studeren gaat weer wat beter. Ik had een tijdje geleden een beetje een dip. Ik kon me totaal niet concentreren. Maar ik heb ontdekt dat een beetje opzwepende instrumentale muziek, type actie film soundtrack me daar heel erg bij helpt. Gelukkig heb je daar hele fijne afspeellijsten voor.

No matter how much I eat, there’s always room for dessert.

Dessert doesn’t go to the stomach.

Dessert goes to the heart.

3.  Wijsheden om naar te leven.

4.  Het festival seizoen is weer in volle gang. Dus kijk ik maar al te graag naar youtube videos van Arcade Fire. Mijn favoriet is nog steeds die van pinkpop. Ik had er zo graag bij willen zijn. Het zag er magisch uit met die storm en de confetti, ik weet zeker dat het publiek de tijd van hun leven had.

5. Nog maar 2 weken voor we op vakantie gaan! Ik heb een klein beetje vakantiestress. Vooral over m’n Rusland visum, die ik nog steeds moet aanvragen, oeps! Maar vooral heb ik er heel veel zin in!

6. Game of Thrones is weer afgelopen en wat heb ik weer genoten. Ik ben vooral heel blij dat nu eindelijk iedereen een beetje door begint te krijgen dat Sansa wel iemand is met wie je rekening moet houden. Ik kan niet wachten tot het volgende seizoen. Ik denk dat ik stiekem al wel de boeken verder ga lezen hoor.
Orphan Black heb ik ook weer gezien en ook daar heb ik de helft van de tijd met open mond zitten te kijken.
Nu ben ik begonnen met het nieuwe seizoen Orange is the new black. Ik ga proberen de afleveringen een beetje voor mezelf te doseren. Maar het valt niet mee!

7. Fijne week!

 

 

Een gedachte over “Zeven Zaken op Zondag #10

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s