Zeven Zaken op Zondag #9

1. Vorig week gingen we naar Rollende Keukens. Dat is een soort foodie festivals, met allemaal “rollende keukens”. Dus caravans, bestelbusjes en dergelijke, waar je lekker kan eten. Het voelde echt aan als een festival, met ook live muziek. De keuze was reuze, bijna te veel voor mij. Ik wilde alles wel proberen! Vooral de toetjes die we hadden vond ik erg geslaagd. (Gepofte banaan met chocoladesaus, marshmellows, kokos en slagroom en gegrilde fruitspiesjes met karamel pindasaus, kokos en meringue. Zo lekker! De volgende keer als we gaan bbqen wil ik alleen maar toetjes)

2. En eigenlijk nog veel leuker: De woordgrapjes. (Ik vind deze foto ook zo leuk omdat het de sfeer zo goed weer geeft en die prachtige lucht!). Andere favorieten: Kip it real, Buskruid en Bob Rossbeef.

3. Vandaag volop vakantie voorpret! (Wat een leuke zin!). Onze vakantie komt steeds dichterbij, maar we hadden buiten de vlucht nog helemaal niets geboekt of gepland. Dus hadden m’n zus en ik vandaag afgesproken om te vakantievoorpretten. Inmiddels is het eerste hostel geboekt, zodat we in ieder geval bij aankomst ergens kunnen slapen. En hebben we al een aantal hele leuke activiteiten gezien die we kunnen doen! (Bobsleeën, tarzan pretpark..) Ik krijg er steeds meer zin in!

4.Ik ga mee doen aan de 100 things challenge. Het idee is dat je aan het eind van een periode 100 dingen minder in huis hebt dan aan het begin. Ik moet dus tenminste 100 dingen weg doen, maar als ik iets koop of krijg moet ik ook iets meer weg doen. Eten en persoonlijke verzorging tellen natuurlijk niet mee. Ik geef mezelf tot het eind van de zomervakantie.

5. Laatste was ik in de ikea (ik moest ijslollie vormpjes hebben, en die hebben ze blijkbaar dus nergens anders..). Ik zag een hele mooie taart standaard, maar die heb ik met veel moeite laten staan. Wel raad ik iedereen die naar de ikea wil aan om op vrijdag avond te gaan. Superchill, er is bijna niemand.

6. Ik merk dat ik de laatste tijd veel langzamer lees. Voorheen las ik ongeveer 1 of 2 boeken per week. Nu ben ik Cloud Atlas aan het herlezen (prachtig boek trouwens) en ik ben er al meer dan een maand mee bezig. En ik ben pas net over de helft. Ik vind het niet fijner of erger ofzo, het viel me gewoon ineens op.

7. Ook op rollende keukens: Rabarcello! Rabarber in alcohol vorm, bring it on! Nee, serieus, ik vind het heerlijk! Echt een zomers drankje. Ik ga het ook zeker vaker kopen.

Een heel fijn Pinksterweekend iedereen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s