Zeven Zaken op Zondag #8

1. Ik lach er al een week om.

2. Sorry voor de stilte. Aan de ene kant ben ik heel druk geweest, vorig weekend zat helemaal vol gepland. Bovendien liep ik  ook een beetje achter met studeren, dus dat heb ik weer een beetje proberen in te halen. Aan de andere kant kreeg ik pas te horen dat m’n huisgenoot een huis wil gaan kopen, wat betekent dat ik op zoek moet naar een nieuwe kamer. En m’n werk gaat verhuizen naar Leiden, wat betekent dat ik op zoek moet naar nieuw werk. Ik raakte er een beetje gestressed over, dus m’n hoofd stond niet zo naar het bloggen.

3. Ik heb een philips lumea gekocht. Je weet wel, zo’n ontharings flits apparaat? Ik heb ‘m nog niet durven gebruiken..

4. Ik heb echt een beetje een nagellak tic de laatste tijd. Elke keer als ik bij een drogist kom dwaal ik naar de make-up schappen om daar lakjes te kijken. Laatst hadden ze een 1+1 actie bij de kruidvat, dus toen had ik er weer een paar ingeslagen. Alsof ik er nog niet genoeg had. En ik heb eindelijk van die quick dry drops geprobeerd. Wat een wonder! Je lakt je nagels, doet een druppeltje er op en ploink, ze zijn droog! Dit gaat mijn leven veranderen..

5. Vorige week zaterdag had ik een vrijgezellenfeest van een vriendin van de middelbare school. Ik was een beetje bang, want we hadden elkaar echt al heel lang niet meer gesproken. Ik weet dat je als vrienden soms uit elkaar groeit, vooral as je allebei ineens hele andere levens leidt. En dat is ook niet altijd erg. Maar ik had echt nergens bang voor hoeven te zijn, want het was gewoon weer als vanouds. Dan weet ik ook weer waarom we vriendinnen zijn en dan weet ik ook weer waarom je soms ook wat meer moeite moet doen om vriendschappen moet laten bestaan.

6. Ik sprak ook ineens weer een internetvriend die ik echt al minstens 5 jaar niet had gesproken, maar het kan ook best 7 of 8 jaar zijn. Hij sprak me aan op FB en het was eigenlijk net of we gewoon verder gingen in een gesprek, met 1 dag er tussen, in plaats van 7 jaar. Ik vind het zo bijzonder dat dat zomaar kan.

7. Ik wou dat ik stiekem verliefd was op iemand, dan kon ik hem deze video sturen. Nu stuur ik het maar naar jullie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s