Zeven Zaken op Zondag #3

 

1. Een van mijn favoriete websites is www.reasonsmysoniscrying.com. Het is precies wat er staat, een site waar ouders foto’s of foto’s van hun huilende kinderen in sturen, met daarbij de reden waarom ze huilen. Echt hilarisch, en zo herkenbaar voor iedereen die kinderen heeft of met kinderen werkt. Deze video blijft grappig. Arme jongen, hij is zo teleurgesteld. It’s too much girls.. I’m gonna leave this house and never come back. Hij wil zelfs geen taart, dan is het ernstig.

2. Binnenkort een (semi-) nieuw onderdeel op deze blog! Ik wil iedere twee weken een review posten. Ik deed dit al eerder met de taartjesdag updates, maar wil nu ook reviews posten van andere dingen, zoals kant en klaar bakmixen, kookboeken, of bakgadgets. Aanstaande dinsdag komt de eerste.

3. Van de week stond er om kwart over 7 in de ochtend in eens een glazenwasser voor m’n raam te kijken. Joepie! dacht ik. Schone ramen! dacht ik. Nou niet dus, hij had er een mooi zooitje van gemaakt. Ze waren nog viezer dan voorheen. Ik durf ze nog niet zelf te wassen, want de hijsbak van de glazenwassers hangt er nog steeds. Straks komen ze weer langsspetteren. Ze zijn echt heel smerig..

4. Ik ben zo blij met de zomertijd! Het is lekker lang licht en dan ben ik zoveel productiever. Ik weet niet, als het buiten donker is dan vind ik het zo moeilijk mezelf te motiveren om iets te doen. Dan denk ik: Het is donker, in het donker moet je slapen! Nu heb ik elke dag het idee dat ik goed bezig ben geweest, en dat is dan ook zo. En dan slaap ik beter en dan doe ik beter en ik hou van de lente.

5. Vanaf morgen komt er weer een nieuw bakprogramma op de Nederlandse televisie, Bake my day. Op het eerste gezicht lijkt het een bakwedstrijd a la Heel Holland Bakt. Het begint op maandag 7 april, om 19.55 op net5. Op de website staat: Bake my day; een dagelijks programma waarin elke week zes gepassioneerde amateurbakkers de lekkerste creaties maken. Dus of het nou elke dag of elke week te zien is, is me nog niet helemaal duidelijk. Ik ben er wel heel benieuwd naar. Ik ga het zeker kijken en misschien doe ik nog inspiratie op.

6. Waar ik eigenlijk nog veel veel veel meer zin in heb is de nieuwe serie Game of Thrones. Ik heb natuurlijk al alle trailers bekeken en elke keer gil ik van binnen. Van buiten lijk ik misschien een koele kikker, maar niets is minder waar. Ik mag de eerste aflevering van mezelf pas ’s avonds kijken. Ik ben benieuwd of me dat gaat lukken.. Ik heb de boeken wel gelezen, maar daarin gebeurd ook zoveel dat ik een heleboel al weer ben vergeten. Dus ik kan me lekker laten verrassen!

7.  Dit weekend heb ik niet zo veel leuks gedaan, want morgen ga ik weer een toets doen voor m’n opleiding. Ik heb dus voornamelijk gestudeerd.  Ik doe een thuisstudie, en je mag zelf je toetsen in plannen. Dat is aan de ene kant heel relaxed, maar aan de andere kant merk ik dat ik het steeds uitstel omdat ik het nog beter kan leren. En aangezien ik natuurlijk nooit iets compleet uit m’n hoofd kan leren (ik heb nu eenmaal geen fotografisch geheugen), maar dat wel heel graag wil, ben ik in staat om het echt steeds voor me uit te schuiven. Maar goed, nu heb ik het ook echt aangevraagd, dus moet ik het ook echt gaan doen. Wish me luck.

Een jaar geleden
Honingkoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s