Zeven Zaken op Zondag

1. Welkom bij de eerste ZZZ, zeven zaken op zondag. Waar ik je vertel over zeven dingen die ik heb gedaan afgelopen week, of dingen die mij opvielen of die ik gewoon even wil delen.  Ik loop al een tijd je met het idee om deze blog wat persoonlijker en wat algemener te maken. Hopelijk vinden jullie dat ook leuk! Wees niet bang, er zullen nog steeds regelmatig recepten komen te staan!

2. Ik ben helemaal verliefd op de schoenen van Shoe Bakery. Ik draag zelden hakken en ik denk niet dat ik heel fatsoenlijk op deze schoenen zou kunnen lopen. Maar kijk nou! Ze zijn toch om op te eten! Kijk ook even naar de site, daar staan nog een heleboel foto’s van andere schoenen.

3. Ik zei het al eens eerder, maar concertjes komen bij mij altijd in kuddes. Deze week had ik er ook ineens twee.  Woensdag ging ik naar Chvrches. Deze band kende ik niet zo heel erg goed, ik kreeg het kaartje van Sinterklaas. Gelukkig weet de Sint wel wat ik leuk vind, wat ik vond het een hele fijne band. Zaterdag ging ik naar We Are Scientists. Deze band heb ik al een aantal keer eerder gezien en het is altijd feest. Deze keer speelde ze ook heel veel liedjes die ik kende en heb ik heerlijk kunnen dansen en springen.

4. Een paar weken geleden kreeg ik van m’n zus een pathe unlimited kaart. Ik ga eigenlijk bijna nooit naar de film, drie keer per jaar was al veel. Nu ga ik ineens minstens een keer per week. Ik zie ineens allemaal fijne films, zoals Her, 12 years a slave en Dallas Buyers Club.

5. Ik heb foto’s laten afdrukken en een album gekocht en ik ben ouderwets foto’s gaan plakken. Ik vind het altijd heel erg leuk om de oude foto albums bij m’n ouders in te kijken en al die foto’s op de computer bekijk ik toch nooit. Eén nadeel, ik vind nu nog steeds overal de papiertjes van de foto plakkertjes terug..

6. Sinds ik weer begonnen ben met studeren, merk ik dat ik ook het studieontwijkend gedrag niet heb verleerd. Ik moet echt eerst opruimen, douchen en m’n nagels lakken voor ik kan beginnen met leren!

7. Het was weer taartjesdag vandaag! We zijn naar Dophert geweest, binnenkort vertel ik meer! (We zijn fan..)

Nog een fijne avond en een leuke week!

Een jaar geleden:
Bananen kokos muffins

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s